joi, 2 octombrie 2008

incepe Bega Bulevard

Cursa ratustelor pe Bega, expozitie cu vanzare de flori, fructe si legume, muzica de promenada, jocuri pentru copii, precum si alte surprize ii asteapta pe toti timisorenii care aleg sa isi petreaca sfarsitul de saptamana la Festivalul Bega Bulevard.

ratuste_26Prima editie a manifestarii, organizata de Primarie si GTZ, incepe vineri, la ora 17, pe maulul raului, in Parcul Alpinet, la intrarea dinspre Podul Traian din Piata Maria. De aici, timisorenii vor putea cumpara ratuste din plastic, la pretul de cinci lei, care se vor intrece maine pe Bega.

Cursa este una caritabila, iar fondurile stranse vor fi folosite la reabilitarea fantanii din Piata Unirii si la dotarea mai multor scoli cu filtre de apa. Fiecare ratusca va avea un numar de identificare, iar posesorul celei care ajunge prima va castiga un premiu in valoare de 1 000 de euro.

In cea de-a doua zi a festivalului, sambata, pe Podul de Fier din Iosefin, intre orele 9 si 13, va avea loc o expozitie cu vanzare de fructe, legume si flori. De la ora 12, Fanfara Temesvarer ii va incanta pe timisorenii care vor trece pe acolo cu muzica de promenada.

Copiii sunt asteptati in Parcul Corneliu Coposu, de la ora 11, sa hraneasca pasarile din parc, in cadrul unui proiect ecologic derulat de municipalitate, care vizeaza montarea de cuiburi si hranitori pentru pasari in parcurile din oras.

Aici, cei mici vor fi asteptati de clovn, printesa, iepuras, vor avea loc jocuri demonstrative cu baloane de sapun, face painting, dar si exercitii demonstrative de gimnastica ritmica cu panglica, mingea si cercul.

Niciun comentariu: