vineri, 19 iunie 2009

vineri 19 iunie hora mare pe motoare


Clubul Road Patrol din Timisoara organizeaza in perioada 19-21 iunie 2009 a saptea editie a evenimentului "Bikers Festival", o intrunire de motociclisti care s-a bucurat pana acum de multe cuvinte de lauda.

Festivalul se va desfasura in aceeasi locatie ca si editiile precedente, padurea de langa localitatea Dumbravita, intr-o zona deosebit de pitoreasca situata la aproximativ cinci kilometri nord de municipiul Timisoara.

Ca in fiecare an, organizatorii au pregatit 50 de litri de whisky cu care va vor intampina la intrare invitandu-va sa petreceti impreuna cu ei un weekend de neuitat. Nu vor lipsi obisnuitele concursuri moto, concertele cu muzica live, spectacolul de striptease feminin, cat si alte evenimente surpriza.

Participand la aceasta intrunire aveti ocazia sa castigati in urma unei tombole organizate de Road Patrol M.C. o excursie pentru doua persoane la Budva, destinatie turistica din Muntenegru de pe malul Marii Mediterane.

Printre cei care vor urca pe scena se numara Implant Pentru Refuz, Sir Blues Vali Racila, Truda, Toxic si Slide. Pretul biletului de intrare, valabil pentru toate cele trei zile de festival, este de 25 lei.

Road Patrol M.C.

Niciun comentariu: